diensten

Je bent klaar om in je bedrijf te investeren en hebt iemand nodig die je met jouw visie kunt vertrouwen.

Jouw bedrijf is uniek voor jou, met een visie, doelen en mensen die je goede service wilt bieden. Door mijn weloverwogen en gedetailleerde proces, zorg ik ervoor dat elke stap duidelijk wordt gecommuniceerd en dat je voorzien wordt van de nodige ondersteuning tijdens en na ons project. Zo haal jij het meeste uit je investering.

Waar kan ik je bij helpen?
OUR MISSION AND PHILOSOPHY

I connect the dots between branding, photography and content design so your brand feels cohesive everywhere – all the time.

Waar kan ik je bij helpen?

diensten

Gespecialiseerd in branding, het ontwerpen van visuele identiteiten, fotografie en alle communicatiemiddelen die daaronder vallen. Altijd gericht op interactie en duurzame verbinding met je doelgroep.

branding: onderscheiden

Als merk wil je herkend worden en betekenisvol zijn voor klanten. Dit is een combinatie tussen een waardevol aanbod en dit op de juiste manier aan te bieden. Ik ontwikkel hiervoor visuele identiteiten.

icon5

innovatie: groeien

Past jullie huidige business model bij wat de veranderende markt van jullie vraagt? Samen met jullie team ontdekken we nieuwe business kansen die zorgen voor nieuwe toegevoegde waarde voor de klant. Ik ontwerp dit vervolgens naar een prototype om het nieuwe model te testen in de markt.

visueel: zichtbaarheid

Fotografie en/of film zijn bepalend voor de uitstraling van elk merk. De juiste beelden maken jouw website, campagne en elk ander middel tot een succes. Deze beelden versterken het merkverhaal en de beleving.

icon6

beleving: verbinding

In een markt waar volop keuze is, is het belangrijk om je als organisatie te onderscheiden. Door te onderzoeken wat er bij de klant speelt, kansen in de klantreis te ontdekken en te vertalen naar betere communicatie

FLAIR HAIR STUDIO FLAIR HAIR STUDIO FLAIR HAIR

denken als een ontwerper

Ik werk volgens de design thinking methode. Dit is een manier van ontwikkelen waarbij de mens centraal staat. Ik ontwerp voor degene die het in de praktijk gebruikt, zoals een organisatie uiteindelijk een product of een dienst levert voor de klant of eindgebruiker. Vanuit dit perspectief help ik bij het oplossen van sociale innovatie, participatie en communicatie vraagstukken.

Design thinking bestaat uit drie fases:
-01-
Visueel onderzoek

Fotografie en visuele tools worden ingezet als middel voor kwalitatief ontwerpend veldonderzoek. Ik breng de behoeftes, dromen, kansen en bedreigingen letterlijk in beeld vanuit het perspectief van de doelgroep.

-02-
CO-CREATIE EN PARTICIPATIE

Samen met bewoners werk ik aan bottom up projecten die ontstaan in co-creatie. Geen standaard aanpak, maar maatwerk waarin creativiteit en optimisme samen gaan. Voor iedereen is ruimte om mee te doen of mee te denken.

-03-
SOCIAL DESIGN

Complexe maatschappelijke vraagstukken vragen om sociale innovatie. Ik gebruik social design als middel om vraagstukken op een andere manier te benaderen, het resultaat levert een bijdrage aan positieve verandering.

FLAIR HAIR STUDIO FLAIR HAIR STUDIO FLAIR HAIR