VERTEL JOUW VERHAAL IN BEELD!

Klaar om op te vallen? We gaan voor authentieke beelden die jouw merkverhaal een boost geven.

Personal branding fotografie

Fotografie is bepalend voor de uitstraling van elk merk. De juiste beelden maken jouw website, campagne en elk ander middel tot een succes. Deze beelden versterken het merkverhaal en de beleving.

Hoe gaan we te werk?

Brainstorm

Na het invullen van het contactformulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We plannen een intake gesprek om jouw wensen te bespreken en wat we willen vastleggen. We bepalen wat jij met je bedrijf wilt uitstralen en welke foto’s daarbij horen. We kiezen een datum en een geschikte locatie. Na het gesprek maak ik een moodboard in Pinterest, zodat je een helder beeld krijgt van de sfeer en stijl die we willen creëren.

Let's shoot

Op de locatie zullen we eerst even rustig een kopje thee of koffie drinken en dan gaan we aan de slag. We doen dit in een fijne ontspannen sfeer. Tijdens de shoot geef ik tips over het poseren. We gebruiken het moodboard ter inspiratie en zetten dat om naar de juiste beelden. Dit geeft houvast en verzekert je dat je straks een mooie selectie portretten, detailfoto’s, sfeerbeelden en actieshots hebt voor jouw online zichtbaarheid.

Time to shine

Na de shoot stuur ik je maximaal 2 dagen later een preview van de foto’s. Uit deze foto’s kun je vervolgens zelf een selectie maken van jouw favorieten. Zie je meer foto’s dan in je pakket zaten? Het is altijd mogelijk om extra foto’s af te nemen. Na het doorgeven van je selectie ga ik aan de slag met de bewerking. Ik pas bijvoorbeeld de kleur, licht en het contrast aan en doe wat retouch. Ik stuur je binnen 2 weken de foto’s per mail op.

pakket 1
beeldbank basis

Geef je website en socials een update
Behoefte aan nieuwe beelden? Het is ontzettend sterk om een eigen beeldbank te creëren die je kan gebruiken voor jouw website en social media.

 • Telefonische intake of kennismaking op locatie (we bespreken jouw wensen en verwachtingen)
 • Plan de campagne (incl. moodboard om stijl en verhaal te bepalen)
 • 2 uur fotografie met variatie in locatie, setting en kleding
 • 20 beelden in hoge resolutie

575,- (excl. btw en reiskosten)

pakket 2
beeldbank pro

Beeldbank voor een heel jaar

Wanneer je als ondernemer wilt opvallen bij de klanten waar jij blij van wordt is het hebben van een beeldbank een must! Natuurlijk wel gevuld met foto’s die speciaal voor jou en je merk gemaakt zijn. Merkfoto’s die jouw verhaal vertellen en de juiste uitstraling hebben. Daarom maak ik graag een concreet plan de campagne. We gaan voor merkfoto’s die jouw merk een boost geven.

 • Telefonische intake of kennismaking op locatie (we bespreken jouw wensen en verwachtingen)
 • Plan de campagne (incl. moodboard om stijl en verhaal te bepalen)
 • 4 uur fotografie met variatie in locatie, setting en kleding
 • 40 beelden in hoge resolutie

995,- (excl. btw en reiskosten)

pakket 3
zakelijk portret

Voor ondernemers
Heb je zakelijke portretfoto’s van jezelf nodig voor jouw website of social media maar heb je geen mega budget? Dan is dit het juiste pakket. We nemen 45 minuten op een mooie locatie naar keuze en schieten in verschillende settings de portret foto’s die jij nodig hebt.

 • Telefonische intake (we bespreken jouw wensen en verwachtingen)
 • 45 minuten fotografie op locatie
 • 5 portretfoto’s voor social media

199,- (excl. btw en reiskosten)