VERTAAL JOUW VERHAAL IN BEELDEN!

Klaar om op te vallen? Ik visualiseer en creëer jouw merkverhaal met branding, grafisch ontwerp en fotografie.

DIENSTEN

Fotografie is bepalend voor de uitstraling van elk merk. De juiste beelden maken jouw website, campagne en elk ander middel tot een succes. Deze beelden versterken het merkverhaal en de beleving.

Hoe gaan we te werk?

Ik werk ik met jou van binnen naar buiten. Eerst kijken we naar: wie ben je als merk? Waar sta je voor, wat zijn je waarden? Vanuit jouw gedachtegoed en jouw kern werken we toe naar een kloppende visuele identiteit die je zal helpen om de eigenheid van je bedrijf zichtbaar te maken en je positionering te versterken.

Brainstorm

Na het invullen van het contactformulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We plannen een telefonische afspraak om jouw wensen te bespreken en wat we willen vastleggen. We bepalen wat jij met je bedrijf wilt uitstralen en welke foto’s daarbij horen. We kiezen een datum en een geschikte locatie. Na het gesprek maak ik een moodboard in Pinterest, zodat je een helder beeld krijgt van de sfeer en stijl die we willen creëren.

Let's shoot

Op de locatie zullen we eerst even rustig een kopje thee of koffie drinken en dan gaan we aan de slag. We doen dit in een fijne ontspannen sfeer. Tijdens de shoot geef ik tips over het poseren. We gebruiken het moodboard ter inspiratie en zetten dat om naar de juiste beelden. Dit geeft houvast en verzekert je dat je straks een mooie selectie portretten, detailfoto’s, sfeerbeelden en actieshots hebt voor jouw online zichtbaarheid.

Time to shine

Na de shoot stuur ik je maximaal 2 dagen later een preview van de foto’s. Uit deze foto’s kun je vervolgens zelf een selectie maken van jouw favorieten. Zie je meer foto’s dan in je pakket zaten? Het is altijd mogelijk om extra foto’s af te nemen. Na het doorgeven van je selectie ga ik aan de slag met de bewerking. Ik pas bijvoorbeeld de kleur, licht en het contrast aan en doe wat retouch. Ik stuur je binnen 2 weken de foto’s per mail op.

pakket 1
beeldbank basis

Geef je website en socials een frisse look
Behoefte aan wat meer beeld. Het is ontzettend sterk om een eigen beeldbank te creëren die je kan gebruiken voor jouw blogs, social media, drukwerk en website. We nemen ruim de tijd om op een toffe locatie (kiezen we samen in overleg) of meerdere locaties te schieten. Alles wat ik fotografeer krijg jij digitaal aangeleverd. Zo heb je ruim eigen beeld om te gebruiken voor jouw business.

 • Intake via videocall of op locatie (in regio Rotterdam) 
 • Plan de campagne (incl. moodboard om stijl en verhaal te bepalen)
 • 1-1,5 uur fotografie met variatie in locatie, setting en kleding
 • 20 high res. beelden voor al je socials!


€ 485,- *

pakket 2
beeldbank pro

Te gek beeld voor een heel jaar
Tekst tekst tekst

 • Intake via videocall of op locatie (in regio Rotterdam) 
 • Plan de campagne (incl. moodboard om stijl en verhaal te bepalen)
 • 4 uur fotografie met variatie in locatie, setting en kleding (haar en visagie mogelijk tegen meerprijs)
 • Maar liefst 70 high res. beelden voor al je socials!


€ 995,- *

pakket 3
portret shoot

Voor ondernemers
Heb jij nieuwe foto’s van jezelf nodig voor je website, visitekaartje en social media, maar heb je geen mega budget? Dan is dit een mooi pakket. We nemen 45 minuten op een toffe locatie (kiezen we samen in overleg) en schieten in verschillende settings de profiel foto’s en sfeerfoto’s die jij nodig hebt. We doen dit in een fijne ontspannen sfeer.

 • Telefonische intake (we bespreken jouw wensen en verwachtingen)
 • Persoonlijk moodboard
 • Circa 45 minuten fotografie op locatie (in regio Rotterdam) 
 • 5 ijzersterke portretfoto’s


€ 195,- *

* Foto’s worden (tenzij anders afgesproken) in jpg aangeleverd voor digitaal gebruik. De genoemde prijzen gelden voor 2021 en zijn exclusief btw en eventuele reis- en verblijfkosten.