LAAT JOUW MERKVERHAAL TOT LEVEN KOMEN

Jouw bedrijf is klaar om te groeien.
Met een complete branding en eigen beeldbank bouw je een herkenbare & sterke identiteit.

Aan de slag met je branding!

Speciaal voor ondernemers heb ik een uniek branding pakket ontwikkeld. Mijn ervaring en persoonlijke aanpak komt hierin met mijn expertise samen. Met dit pakket kun je gegarandeerd jaren vooruit. Van strategie tot mindset, van design tot content. Ik ga voor je aan de slag én samen met jou.

Concreet betekent dit dat je met mijn branding pakket het volgende krijgt: merkstrategie, logo, huisstijl, visitekaartjes, fotografie beeldbank, social media content, contentkalender. Én meer!

Jij bent hier met een reden. De wereld wacht op jouw verhaal. Mag ik je helpen?
Heb je interesse, neem dan contact met mij op voor een brainstormsessie.

Hoe gaan we te werk?

Ik werk ik met jou van binnen naar buiten. Eerst kijken we naar: wie ben je als merk? Waar sta je voor, wat zijn je waarden? Vanuit jouw gedachtegoed en jouw kern werken we toe naar een kloppende visuele identiteit die je zal helpen om de eigenheid van je bedrijf zichtbaar te maken en je positionering te versterken.

strategie & Mindset

Jouw bedrijf is onderscheidend als je werkt vanuit je essentie. Als je weet waar je staat en waar je naartoe werkt. Je ziet de waarde van branding en zult vanuit een nieuwe mindset gaan ondernemen. Een duurzame merkstrategie biedt je helderheid, duidelijkheid en focus.

We gaan o.a. aan de slag met: mindset van jezelf en je ideale klant, missie, merkverhaal en merkbeleving.

Design & Beeld

Door het toepassen van een goed ontwerp in logo, huisstijl, social media en foto’s klopt alles weer met wie je bent als persoon en als merk. Hierdoor ervaar je vertrouwen, professionaliteit en energie.

Ik realiseer o.a.: logo ontwerp, visitekaartje, huisstijl, stijlgids met logo varianten en kleuren, fotoshoot op locatie (portret/bedrijf) en stockbeelden ter ondersteuning.

Advies & middelen

De merkstrategie en huisstijl vertaal ik naar concrete middelen waar je zelf mee kunt werken. De uitvoering wordt zichtbaar: voor jezelf én je potentiële klanten. Je eigenwaarde en de waarde van je bedrijf zullen meteen groeien.

Ik realiseer o.a.: drukwerk, contentkalender, advies in beelddenken, kleurgebruik, rechtenvrij beeld, overige middelen (e-book, verpakkingen etc.)

ALL IN ONE
BRANDING PAKKET

Met mijn complete branding pakket leggen we een stevig fundament voor jouw merk. Ik ontwerp voor jou een kloppende stijl met logo, kleuren, typografie, vormentaal en patronen. In mijn uitgebreide ontwerpvoorstel presenteer ik je nieuwe visuele identiteit en laat ik zien hoe de stijl in verschillende uitingen tot leven komt.

Daarnaast geeft het moodboard voor fotografie weer hoe je de stijl kunt doorvertalen naar beelden. Met de uitgebreide brand guide blijft jouw nieuwe visuele identiteit ook in de toekomst een kloppend geheel.

 • (Online) kennismakingsgesprek 
 • Vragenlijst en merksessie om de basis van je merk helder te krijgen
 • Concept moodboard
 • Uitgebreide presentatie met 2-3 ontwerpvoorstellen
 • Primair en secundair logo
 • Uitwerking naar definitief logo (incl. 2 correctierondes)
 • Ontwerp visitekaartje
 • Favicon voor jouw website
 • Lettertypes selectie & kleurenpalet
 • Vormentaal en patronen
 • Uitgebreide brand guide
 • Fotografie stijl met moodboard en tips
 • Branding fotoshoot (incl. 10 beelden)

In dit strategie en branding traject gaan we aan de slag met jouw bedrijf en creëren we in 4 tot 5 weken een stevig merk. Voorafgaand maken we een planning die voor ons beiden haalbaar is.

Wil je graag meer weten over mijn werkwijze, prijzen en pakketten over branding, grafisch ontwerp en fotografie? Vraag dan mijn gratis brochure aan.

Design is the silent ambassador of your brand